Rekrytointi - soveltava liikunta
SeuraJulkaistu: 02.02.2024 13.02

Rekrytointi - soveltava liikunta

Seuran esittely

Muuramen yritys ry on lähes 1000 jäseninen monilajinen (mm. jalkapallo, salibandy, paini) urheiluseura, joka tarjoaa toimintaa aina leikki-ikäisistä aikuisiin. Seurassa on myös soveltavan liikunnan toimintaa, ja juuri tätä toimintaa kehittämään ja ohjaamaan seura etsii sopivaa työntekijää.

Seura pyrkii pitämään toimintaansa osallistumisen kynnyksen mahdollisimman matalana, jotta jokaisella olisi mahdollisuus harrastaa liikuntaa oman mielenkiintonsa mukaisesti.

Haettava tehtävä

Seura on saanut Läpimurtosäätiöltä apurahan erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten liikuntakerhotoiminnan lisäämiseen. Tämän toiminnan toteuttamiseksi tarvitsemme osaavan ohjaajan, joka voit olla juuri Sinä!

Ohjaajalta edellytämme intoa ja mielenkiintoa erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten liikuntakerhotoiminnan ohjaamiseen sekä halua kehittyä ohjaajana.

Toivomme lisäksi, että omaat soveltuvan koulutuksen ja/tai kokemusta kyseisen kohderyhmän ohjaamisesta.

Kohderyhmän toiveita on kartoitettu kyselyn avulla ja tuleva toiminta tulee sisältämään mm. palloilua, eri liikuntalajeihin tutustuminen ja monilajikerhoja. Työn tarkempi sisältö suunnitellaan yhdessä valittavan työntekijän kanssa hänen vahvuutensa huomioon ottaen.

Tehtävänäsi on suunnitella ja toteuttaa edellä mainittua ohjaustoimintaa seuran toiminnassa mukana oleville lapsille ja nuorille.

Tehtävästä tarkemmin

Työ on ilta-/viikonlopputyötä. Tarkemmista työajoista sovitaan työntekijän kanssa.

Työ on osa-aikainen n. 1-5 h/vko. Mahdollisuus henkilön halun ja osaamisen mukaan myös muiden avoimien työtehtävien liittämiseen tähän tehtävään. Muut avoimet työtehtävät:

- Yleisurheilun ohjaaja n. 1-5 h/vko

- Kesätoiminnan ohjaaja (liikuntaleiri, jalkapallo, yleisurheilu) 5-15 h/vko (kesä 2024)

Työ on alustavasti määräaikainen, kestäen vuoden 2024 loppuun, jonka jälkeen arvioidaan toiminnan jatkamisen tarpeita ja edellytyksiä. Tavoitteena on jatkaa soveltavan liikunnan toiminnan järjestämistä seurassa myös jatkossa. Tarvittaessa määräaikaisuus voidaan neuvotella lyhyemmäksikin työntekijän näin halutessa.

Työn aloituksesta sovitaan valittavan henkilön kanssa erikseen, mielellään mahdollisimman pian.

Palkka määräytyy koulutuksen ja kokemuksen perusteella (8-20 €/h).

Tehtävässä noudatetaan 3 kk koeaikaa.

Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana.

Valitun tulee esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen (€/h) kanssa osoitteeseen toiminnanjohtaja@muuramenyritys.fi

Lisätietoja/tiedustelut:

Aleksi Dahlman, Toiminnanjohtaja toiminnanjohtaja@muuramenyritys.fi / 0442393903

Muuramen Yritys ry

y-tunnus: 0208437-5

Virastotie 2, 40950 Muurame