Muuramen Yrityksen seura-asumerkki on ADIDAS. Seura-asutoimittajana Stadium Jyväskylä Teamsales.

Jokaiseen joukkueeseen pyritään nimeämään varustevastaava, jolle tehdään tunnukset seuran Teamsales-sivustolle. Sivuston kautta voi tilata joukkueelle asianmukaiset peliasut, harkkapaidat ja muut joukkueelle tarpeelliset välineet.

Salibandyjaoston joukkueille suositellaan säbätarvikkeisiin (mailat, mv-varusteet, suojalasit yms.) verkkokauppoja kuten Lujakunto, Salibandy24.fi yms.


Salibandyn ja Jalkapallon pelaajilla tulee olla seuraava varustus:

Punamusta pystyraitainen pelipaita Junior koot:

Pelipaita Juniorikoot

Punamusta pystyraitainen pelipaita Aikuisten koot:

Pelipaita Aikuisten koot


Huom! Punamusta pystyraita pelipaita on Custom-tuote, joten sitä on tilattava väh. 5kpl per koko ( huom. Ei 5 kpl per pelaaja vaan per koko )

Punamustan raitapaidan toimitusaika 64 arkipäivää + toimitus. Mikäli tilaat Custom paitoja, et voi sisällyttää tilakseen muita tuotteita. Muut tuotteet on tilattava erilliselle tilaukselle esim. shortsit, sukat, verkkatakit yms…

Mikäli pelipaita ei ennätä kauden alkuun – voitte pelata väliaikaisesti pelit esim. Treenipaidoilla -> treenipaidat, yksiväriset pelipaidat yms. Saapuvat nopeammalla toimitusajalla.

Adidaksen mustat pelishortsit : https://www.stadiumteamsales.fi/seurat/muury-seuratuotteet.1724012/319236107/adidas.squad-21-short-jr.black-white

Adidaksen mustat pelisukat: https://www.stadiumteamsales.fi/seurat/muury-seuratuotteet.1724012/377170101/adidas.milano-23-sock.black-white

Clique Active Tee ( harkkapaita ) :

Junnu koot: https://www.stadiumteamsales.fi/seurat/muury-seuratuotteet.1724012/292680102/clique.active-tee-jr.red

Aikuisten koot: https://www.stadiumteamsales.fi/seurat/muury-seuratuotteet.1724012/292683103/clique.active-tee-men.red

Vieraspaita keltainen pelipaita Entrada 22 Jsy Tee

Junnu koot: https://www.stadiumteamsales.fi/seurat/muury-seuratuotteet.1724012/358910111/adidas.ent22-jsy-tee-jr.yellow-black

Aikuisten koot: https://www.stadiumteamsales.fi/seurat/muury-seuratuotteet.1724012/358914110/adidas.ent22-jsy-tee.yellow-black

HUOM! Mikäli Entrada pelipaidasta on muutamia kokoja loppu -> tilaa Tiro23 malli, melko samanlainen malli kuin Entrada:

Junnu koot: https://www.stadiumteamsales.fi/vaatteet/lapset/paidat/lyhythihaiset-paidat/377158106/adidas.tiro23-jsy-jr.yellow-black

Aikuisten paidat: https://www.stadiumteamsales.fi/vaatteet/aikuiset/paidat/lyhythihaiset-paidat/377110103/adidas.tiro23-jsy.yellow-black

Kysy tuotteista ja saatavuuksista Stadium yhteyshenkilöltä:

Sara Stark

Sara.stark@stadium.fi

0401619586

Seura-asujen, peliasujen ja varusteiden tilausprosessi - ohjeet joukkueen varustevastaavalle

Tekstiilien, kuten peliasujen ja harkkapaitojen sovitukseen on kaksi eri vaihtoehtoa:

1.Sovituskappaleet
saat joukkueellesi Stadiumilta, sovitus harjoitusten yhteydessä esim. tekonurmen pukuhuonetiloissa.
Yhteyshenkilö Stadiumiin: Teamsales Jyväskylä /Sara Stark sara.stark@stadium.fi +358(0) 401619586

Kysy myös saatavuuksista suoraan Stadium yhteyshenkilöltämme.

2.Jokainen pelaaja käy itse sovittamassa Stadiumissa alla mainitut tekstiilit ja ilmoittaa koot esim. yhteiseen Google Docsiin.

Jokaiselle joukkueelle tilataan:

Peliasu: pelipaita(punamusta), pelishortsit, pelisukat(Mustat) ja harjoituspaita(punainen tai musta). Tilaus tehdään Stadium Teamsales sivustolla, jossa seuran katalogi: https://www.stadiumteamsales.fi/seurat/1724012

Kuva, joka sisältää kohteen teksti Kuvaus luotu automaattisesti

Huom! Joillain joukkueen jäsenillä voi olla entuudestaan tilattavia varusteita esim. edelliseltä kaudelta, sisarukselta yms. Pyrkikää kuitenkin käyttämään mahd. yhteneväisiä varusteita, jotta joukkue olisi mahd. yhtenäisen näköinen.

Oli sovituksessa vaihtoehto 1 tai 2

Joukkueen varustevastaava tekee joukkueensa tilauksista nettitilauksen Stadiumin Teamsales-nettisivustolla ja lähettää sen eteenpäin. Puuttuuko sinulta tunnukset? Ole yhteydessä Seurakoordinaattoriin!
Stadium lähettää tilausvahvistuksen joukkueen varustevastaavalle ja ilmoittaa mikäli jotain tuotteita ei ole saatavilla.
Joukkueen varustevastaava lähettää yhteenvetolistan (esim kokoamansa excelin) tilauksesta sähköpostitse Painotalo Barasmainokselle info@barasmainos.fi - ilmoita myös kenelle lasku painatuksista lähetetään.
Stadiumista tilatut tuotteet toimitetaan haluttuun osoitteeseen/pakettipisteeseen. Mikäli valitset toimitusosoitteeksi Stadiumin myymälän - lähetä viestiä Barasmainokselle, että noutavat paketin Stadiumilta.
Stadium lähettää laskun tuotteista seuralle. Seura (valmennuspäällikkö ja/tai seurakoordinaattori) välittää laskun tilauksen tehneen joukkueen varustevastaavalle ja rahastonhoitajalle.
Varustevastaavan tehtävä on tarkistaa lasku ja hyväksyttää se rahastonhoitajalle maksuun. Lasku tulee maksaa viimeistään eräpäivänä annetuin ohjein.
Painotalo Barasmainos ilmoittaa varustevastaavalle
kun tilaus on noudettavissa. Joukkuen varustevastaava noutaa tilauksen Barasmainokselta.
Joukkueen varustevastaava jakaa varusteet tilaajille.
Paino laskuttaa joukkuetta painatuksista. Lasku tulee joukkueen rahastonhoitajan sähköpostiin. Varustevastaava ja rahastonhoitaja tarkistavat laskun oikeellisuuden ja maksavat laskun eräpäivään mennessä.