Varustevastaava

Muuramen Yrityksen seura-asumerkki on ADIDAS. Seura-asutoimittaja on Stadium Jyväskylä Teamsales.

Jokaiseen joukkueeseen nimetään varustevastaava, jolle tehdään tunnukset seuran Teamsales-sivustolle. Tunnukset saa Miikka Vitikaiselta. Sivuston kautta voi tilata joukkueelle asianmukaiset peliasut, harkkapaidat ja muut joukkueelle tarpeelliset välineet.

Salibandyn ja Jalkapallon pelaajilla tulee olla seuraava varustus: pelipaita (punamusta), pelishortsit (mustat), pelisukat (mustat) ja vieraspeli-/harjoituspaita (musta).

Virallisena peliasuna: pelipaita (punamusta), pelishortsit (mustat), pelisukat (mustat)

Vieraspeliasuna yllä mainittu virallinen peliasu. Jos kyseisen peliasun käyttäminen ei ole mahdollista (esim. toisella joukkueella liian samanlainen asu), niin silloin käytetään muuten samaa asua, mutta paita korvataan mustalla vieraspeli-/harjoituspaidalla, jolloin koko peliasu on musta.


Punamusta pystyraitainen pelipaita Junior koot:

Pelipaita Juniorikoot

Punamusta pystyraitainen pelipaita Aikuisten koot:

Pelipaita Aikuisten koot


Huom! Punamusta pystyraita pelipaita on Custom-tuote, joten sitä on tilattava väh. 5kpl (voi olla eri kokoja)

Punamustan raitapaidan toimitusaika 64 arkipäivää + toimitus. Mikäli tilaat Custom paitoja, et voi sisällyttää tilakseen muita tuotteita. Muut tuotteet on tilattava erilliselle tilaukselle esim. shortsit, sukat, verkkatakit yms.

Mikäli pelipaita ei ennätä kauden alkuun – voitte pelata väliaikaisesti pelit esim. mustalla pelipaidalla.

Adidaksen mustat pelishortsit : https://www.stadiumteamsales.fi/seurat/muury-seuratuotteet.1724012/319236107/adidas.squad-21-short-jr.black-white

Adidaksen mustat pelisukat: https://www.stadiumteamsales.fi/seurat/muury-seuratuotteet.1724012/377170101/adidas.milano-23-sock.black-white

ADIDAS Ent22 Jsy Tee (vieras & harkkapaita):

Junnu koot: https://www.stadiumteamsales.fi/seurat/muury-seura...

Aikuisten koot: https://www.stadiumteamsales.fi/seurat/muury-seuratuotteet.1724012/358914106/adidas.ent22-jsy-tee.black


Kysy tuotteista ja saatavuuksista Stadium yhteyshenkilöltä:

Sara Stark

Sara.stark@stadium.fi

0401619586

Seura-asujen, peliasujen ja varusteiden tilausprosessi - ohjeet joukkueen varustevastaavalle

Tekstiilien, kuten peliasujen ja harkkapaitojen sovitukseen on kaksi eri vaihtoehtoa:

1.Sovituskappaleet
saat joukkueellesi Stadiumilta, sovitus harjoitusten yhteydessä esim. tekonurmen pukuhuonetiloissa.
Yhteyshenkilö Stadiumiin: Teamsales Jyväskylä /Sara Stark sara.stark@stadium.fi +358(0) 401619586

Kysy myös saatavuuksista suoraan Stadium yhteyshenkilöltämme.

2.Jokainen pelaaja käy itse sovittamassa Stadiumissa alla mainitut tekstiilit ja ilmoittaa koot esim. yhteiseen Google Docsiin.


Jokaiselle joukkueelle tilataan:

Peliasu: pelipaita (punamusta), pelishortsit (mustat), pelisukat (mustat) ja vieraspeli-/harjoituspaita (musta).


Tilaaminen:

Tuotteiden tilaamiseen on kaksi vaihtoehtoa:

Vaihtoehto 1:

Joukkueen varustevastaava tekee joukkueensa tilauksista nettitilauksen Stadiumin Teamsales-nettisivustolla ja lähettää sen eteenpäin.

Stadium lähettää tilausvahvistuksen joukkueen varustevastaavalle ja ilmoittaa mikäli jotain tuotteita ei ole saatavilla.

Joukkueen varustevastaava lähettää yhteenvetolistan (esim kokoamansa Excelin) tilauksesta sähköpostitse Painotalo Barasmainokselle info@barasmainos.fi - ilmoita myös kenelle lasku painatuksista lähetetään (joukkue). Barasmainos painattaa paitoihin tarvittavat logot ja muut merkinnät.

Stadiumista tilatut tuotteet toimitetaan haluttuun osoitteeseen/pakettipisteeseen tai ne voi valita noudettavaksi Stadiumin myymälästä. Mikäli valitset toimitusosoitteeksi Stadiumin myymälän - lähetä viestiä Barasmainokselle, että noutavat paketin suoraan Stadiumilta painoon.

Stadium lähettää laskun tuotteista seuralle. Seura välittää laskun tilauksen tehneen joukkueen tarkastettavaksi (varustevastaava tarkistaa). Laskun tarkistamisen ja hyväksymisen jälkeen seura maksaa laskun joukkueen varoista.

Painotalo Barasmainos ilmoittaa varustevastaavalle kun tilaus on noudettavissa. Joukkueen varustevastaava noutaa tilauksen Barasmainokselta.
Joukkueen varustevastaava jakaa varusteet tilaajille.

Barasmainos lähettää laskun painatuksista seuralle. Seura välittää laskun tilauksen tehneen joukkueen tarkastettavaksi (varustevastaava tarkistaa). Laskun tarkistamisen ja hyväksymisen jälkeen seura maksaa laskun joukkueen varoista.


Vaihtoehto 2:

Joukkueen varustevastaava ohjeistaa jokaista perhettä tilaamaan kaikki muut tuotteet pelipaitaa lukuun ottamatta itse stadiumin verkkokaupasta (https://www.stadium.fi/seurat/1708390). Näin helpotetaan prosessia, kun jokainen tilaa omat tuotteensa ja saa ne omaan postipisteeseen toimitettuna ja halutessaan valmiiksi painettuina. Ainoan poikkeuksen tekee pelipaita, joka varustevastaavan tulee tilata Teamsalesin kautta yhteistilauksena, koska sitä ei voi tilata Stadiumin normaalien sivujen kautta (tilaustuote, minimi ostomäärä).

Pelipaidan tilauksen kanssa toimitaan, kuten edellä. Muiden varusteiden tilauksesta huolehtiminen on perheillä.


Joukkueiden vaatteet painatetaan seuraavasti:

Pelipaita (myös vieras-/harkkapaita): seuralogo, iso numero ja nimi

Shortsit: pieni numero


Seuran katalogi: https://www.stadiumteamsales.fi/seurat/1724012


Muuramen Yritys ry

y-tunnus: 0208437-5

Virastotie 2, 40950 Muurame