Uuden joukkueen perustaminen tapahtuu aina perustettavan joukkueen pelaajien vanhempainkokouksen muodossa.


Seuran juniorivastaava kontaktoi Nappulatoiminnasta "ylikasvaneita" perheitä ja kutsuu heidät mukaan joukkuetoimintaan, jolloin näille lapsille perustetaan jalkapallo- ja/tai salibandyjoukkue. Joukkueen perustamiseksi joukkueeseen tulevien lasten vanhemmista tulee löytyä vapaaehtoisia joukkueen toiminnan pyörittämiseen. Tällaisia vapaaehtoistehtäviä ovat joukkueenjohtaja, valmentaja, rahastonhoitaja ja varustevastaava. Yksi henkilö voi toimia useammassa roolissa, mutta suotavaa olisi, että tehtävät jakautuvat tasaisesti mahdollisimman monen harrastavan lapsen vanhemmalle. Tätä joukkueen perustamista varten juniorivastaava kutsuu kokoon perustettavan joukkueen vanhempainkokouksen, sekä kontaktoi kaikkia joukkueeseen ilmoittautuneita ennen tätä.

Yleensä noin 3/4 uuden joukkueen pelaajista on seuran toiminnassa jo mukana olleita lapsia (esim. perhesähly tai nappulasäbä). Mukaan otamme ilman muuta myös uusia harrastajia mikäli vain suinkaan mahdollista (mm. ryhmäkoosta ja valmentajamäärästä riippuen), tiedotamme uusista joukkueista kotisivujemme kautta sekä somekanavien kautta. Jo käynnissä oleviin joukkueisiin pääsee mukaan olemalla yhteydessä kyseisen ikäluokan joukkueen joukkueenjohtajaan.

Vanhemmat mukaan seuran toimintaan
Aktiivisten ja innokkaiden vapaaehtoisten avulla pystymme pitämään toimintamme kulut maltillisina. Jokaisen panos on tärkeä. Joka vuosi seuran toimintaan liittyy mukaan uusia vapaaehtoisia seuratoimijoita uusien lasten tullessa mukaan seuratoimintaan. Olethan yhteydessä seuran työtekijöihin tai joukkueen toimihenkilöihin halutessasi mukaan vapaaehtoiseksi!

Seura tarjoaa vapaaehtoisille mm.

- Asianmukaisen seura-asupaketin
- Maksuttomat valmentaja- ja joukkueenjohtajakoulutukset
- Seuran työntekijöiden avun vapaaehtoisille
- Ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää itseään toimimaan erilaisten lasten ja perheiden kanssa ja kehittää suomalaista urheilua
- Pääset olemaan osa Suomen suurinta kansanliikettä


Joukkueiden toimihenkilöiden ensisijaisina yhteyshenkilöinä toimivat seuran työntekijät, kyseessä olevasta asiasta riippuen.

Muuramen Yritys ry

y-tunnus: 0208437-5

Virastotie 2, 40950 Muurame