Seuran fanituotteita myynnissä säälle kuin säälle! 

Fanituote (lippis, huivi, pipo) on 15€ kappale 

Koko setin saat 40 eurolla, johon kuuluu kaikki kolme tuotetta.

Lähialueen tilaukset (Muurame, Jkl) toimitetaan "omatoimipostina" annetun osoitteen postilaatikkoon/-luukkuun. Mahdollista on sopia myös tuotteen noudosta seuran toimistolta, osoite Virastotie 2, Muurame.

Mikäli tuotteita joudutaan postittamaan, vastaanottaja maksaa postimaksun.

Lähetämme teille laskun tilauksesta, jonka maksamisen jälkeen tuote/tuotteet lähetetään teille mahdollisimman pian.

Ole yhteydessä fanituoteasioissa seurakoordinaattoriin Miikka.vitikainen@muuramenyritys.fi

Muuramen Yritys on yli 900 jäsenen monilajiseura. Lajinamme ovat tällä hetkellä jalkapallo, salibandy, yleisurheilu, paini, ammunta ja kuntoliikunta. Seuran jäsenistä on 2/3 junioreita! Jäsenmaksu peritään vain kerran vuodessa, vaikka harrastaisit useampaakin lajia.

Muuramen Yrityksen jäsenmaksut ovat vuonna 2022:

15 euroa kaikilta jäseniltä

Täytäthän alla olevan hakemuksen huolellisesti!

Hakemuksen täyttämisen jälkeen maksa jäsenmaksusi pankkitilille:
Muuramen Yritys ry, FI85 5089 5340 0005 06 OKOYFIHH
Viestikenttään: Jäsenmaksu 2022 ja liittyvän jäsenen nimi

Lisätietoja jäsenasioista voit kysyä puheenjohtaja Auli Pitkäseltä, auli.pitkanen (a) jyu.fi, 050-5292852

"Vanhat" jäsenet huomio! Olemme siirtymässä jäsenmaksuissa paperisista laskuista sähköiseen laskutukseen, joten olethan yhteydessä piakkoin Auliin, jotta voimme jatkossa lähettää laskun sähköpostiin. Mikäli sinulla ei ole sähköpostia, saat entiseen malliin paperisen laskun.

Muuramen Voimistelu- ja urheiluseura Yritys ry tukirahasto on perustettu ja tarkoitettu tukemaan seuran juniorijäseniä harrastamiseen liittyvissä kuluissa. Juniorijäseneksi luetaan seuran jäsen, joka tukea haettaessa ei ole täyttänyt 18 ikävuotta. Rahasto jakaa tukea harkinnanvaraisesti hakemusten perusteella, ensisijaisesti sellaisille jäsenille, jotka ovat omaehtoisesti ilmaisseet tarpeensa tukeen. Rahasto toimii seuran hallituksen alaisuudessa ja se jakaa sääntöjensä mukaisesti tukea hakemusten perusteella.

Tukea ei voi hakea yhteistoimintajoukkueen kuluihin, mikäli kyseessä ei ole Muuramen Yrityksen hallinnoima joukkue. Lisätietoja ja tukirahaston säännöt luettavissa osoitteessa: 
Tukirahaston saannot 082019.docx »