Opetus- ja kulttuuriministeriön tekemän tutkimuksen (Suomalaiset liikuntaseurat muutoksessa, 2017) mukaan urheiluseuratoiminta liikuttaa päivittäin yli miljoonaa suomalaista. Ministeriön mukaan seuroissa ei vain liikuteta, vaan myös kasvatetaan. Liikunta yhdistää taustoiltaan erilaisia ihmisiä ja rakentaa lapsen ja nuoren omaa itsetuntoa. Liikuntaharrastus on myös perheitä yhdistävä voimavara. Tähän me Muuramen Yrityksessäkin uskomme, palkitsevinta on lasten ja nuorten liikunnan ilo ja urheilullisista kilpailuista saatavat kokemukset. Tämä siksi, koska lähes 700 meidän reilusta 1000 jäsenestä on 15-vuotiaita tai alle.

Olemme yleisseura, joka tarkoittaa ettemme ole minkään tietyn lajin erikoisseura vaan vaalimme monilajiharrastamista! Emme koskaan laita samojen ikäluokkien harrastuksia päällekkäin vaan haluamme turvata kaikille seuran jäsenille mahdollisimman monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Mikäli pelaaja haluaa erikoistua vain tiettyyn lajiin, on meillä paljon yhteistyöseuroja, joihin ohjaamme motivoituneimpia pelaajiamme, kuten JJK (futis) ja O2-Jyväskylä (salibandy).


Tytöt s. 2007-2009 jalkapallojoukkue


HARRASTAMAAN: MITEN MUKAAN TOIMINTAAN?

Lapsille seura tarjoaa jalkapallon, salibandyn, yleisurheilun ja painin kaltaisia harrastuksia. Nuorimmat harrastajat ovat 3-5vuotiaita tyttöjä ja poikia mm. Perhefutiksessa ja Perhesählyssä. Näistä voit lukea lisää klikkaamalla kunkin jaoston etusivulta.

Eskareille ja epuille suunnatut Nappulaliiga (futis) ja Nappulasäbä (salibandy) ovat suosittuja kerhoja, joissa liikuu pääasiassa 6-7-vuotiaat tytöt ja pojat. Niin ikään voit lukea näistä lisää jaostojen etusivulta.


Nappulasäbäilijöitä kaudela 2018-2019

Ala- ja yläkoulussa olevilla on oma ikäkausijoukkue, joiden kaudet alkaa lajista riippuen: jalkapallokausi keväisin ja salibandykausi syksyisin. Lisätietoja voit lukea joukkueiden omilta sivuilta ja paikkoja voit tiedustella joukkueiden yhteyshenkilöiltä.


Jalkapallopojat s. 2005, kesältä 2020

Aikuisharrastajille seurassa on tarjolla mm. jalkapalloa ja salibandyä niin naisissa kuin miehissäkin. Voit halutessasi tiedustella vapaita paikkoja suoraan joukkueiden yhteyshenkilöiltä, tai tarkastaa "höntsäpelien" aikataulut kunto- ja hiihtojaoson puheenjohtaja Jarkko Leppäseltä, jarkko.j.leppanen ät outlook.com tai p. 040-0631174. Kunto- ja hiihtojaosto järjestää myös polkujuoksutapahtuman syksyisin, sekä kuutamohiihdon alkuvuodesta kun hiihtokelit ovat parhaimmillaan.VALMENTAMAAN: MITEN MUKAAN TOIMINTAAN?

Seuralla on jatkuva haku valmentajista! Voit olla nuori tai vanha, kokenut tai kokematon - mukaan vaan! Tärkein kyky mitä valmentajilta vaadimme on aito innokkuus ja halu olla mahdollistamassa harrastamista. Mikäli valmentaja haluaa edetä valmennustyössään, maksaa seura valmennustyöhön liittyvät koulutukset sekä tarjoaa asiaankuuluvat välineet valmentamista varten.

Lisätietoja valmentamisesta antaa valmennuspäällikkö Matti Lintunen, 044-2393903, matti.lintunen(ät)muuramenyritys.fi