JOPOX-toiminnanohjausjärjestelmä

JOPOX on seuran toiminnanohjausjärjestelmä, johon on kerätty seuran jäsenrekisteri. JOPOX toimii myös seuran kotisivujen alustana. Olet tätä lukiessasi JOPOXin kanssa tekemisissä. JOPOXia voit käyttää nettiselaimella tai mobiilisovelluksen kautta. Varsinkin mobiilisovellusta käytetään paljon esim. treenien ilmoittautumisten suhteen ja läsnäolijoiden vahvistamiseen.

JOPOXia käytetään mm.

- Joukkueen tapahtumiin kuten harjoituksiin ja peleihin ilmoittautumiseen Pukukoppi-osiossa -> harrastajat itse vastaavat ilmoittautumisesta ja siitä, että se tehdään hyvissä ajoin
- Tapahtumien läsnäolijoiden vahvistaminen -> tärkeä, joka joukkueen toimihenkilöiden vastuulla (valmentajat, jojo...)
- Laskutustoiminta esim. kausimaksun lähettäminen -> joukkueen rahastonhoitajan tehtävä
- Joukkueen omista tapahtumista uutisointi ja oman infosivun ylläpitäminen
- Ilmoittautuminen seuran järjestämiin tapahtumiin mm. polkujuoksu, Hippo-tapahtumat, leirit, kurssit yms.
- Joukkueiden toimintaan liittyvien materiaalien kuten toimintakertomuspohjien, ohjedokumenttien yms. säilömiseen -> materiaalipankki

Joukkueiden osalta JOPOXin pääasialliset käyttäjät ovat valmentajat, joukkueenjohtaja ja rahastonhoitaja. Näiden henkilöiden vastuulla on kutsua uusi pelaaja mukaan JOPOXiin. JOPOXiin on syötettävä vähintään seuraavat tiedot, joita tarvitaan mm. pelipassien ostamiseen sekä jäsenrekisteritietoihin.

- Jäsenen etu- ja sukunimi
- Jäsenen syntymäaika
- Jäsenen yhteystiedot (kotiosoite ja postitoimipaikka sekä postinumero)
- Yhteystiedot eli sähköposti ja puhelinnumero (jos löytyy, ÄLÄ laita lapsen tietoihin vanhemman yhteystietoja)

Mikäli kyseessä on alaikäinen jäsen, on jäsenelle liitettävä vähintään yksi huoltaja välilehdestä "vanhemmat". Huoltajasta tulee ilmoittaa samat tiedot kuin jäsenestä (pois lukien syntymäaika, joka ei ole pakollinen). Erityisesti sähköpostiosoite on tärkeä, koska sitä käytetään seuran virallisessa viestinnässä sekä laskutuksessa.

Seuran pääkäyttäjät JOPOXissa ovat seuran työntekijät sekä seuran hallituksen jäsenet. Pääkäyttäjät voivat jakaa joukkueiden ylläpito-oikeuksia joukkueiden toimihenkilöille.

Lisätietoja seuran JOPOXin käytöstä:
Toiminnanjohtaja, Aleksi Dahlman, 044 239 3903, toiminnanjohtaja@muuramenyritys.fi

JOPOXin oma tukipalvelu palvelee sähköpostitse: tuki@jopox.fi

Muuramen Yritys ry

y-tunnus: 0208437-5

Virastotie 2, 40950 Muurame