Muuramen kunta palkitsi seuratoimijoita
SeuraJulkaistu: 16.01.2024 12.17

Muuramen kunta palkitsi seuratoimijoita

Muuramen kunta on myöntänyt seuran menestyneille urheilijoille stipendejä sekä tunnustuspalkintoja seuran esittämille vuoden valmentajalle ja vuoden nuorille urheilijoille.

Onneksi olkoon kaikki palkitut!

Muuramen kunnan

Vuoden valmentaja:

Iina Ristolainen, Muuramen Yrityksen naisten jalkapallon edustusjoukkueen valmentaja

Perusteet:

Muuramen naisten jalkapallon edustusjoukkue on Iinan johdolla maksimoinut menestymisensä, suhteessa joukkueen ja seuran käytettävissä oleviin resursseihin. Valmennuksen tasosta kertoo, että eri pelaajia on kaikkiaan ollut vuoden 2023 aikana mukana 27 hlö, kokoonpanojen vaihdellessa suurestikin, mutta pelitapa on pitänyt ja menestystä on tullut. Iina on pelaajavalmentaja, jo kolmatta vuotta. Valmennuksen tasosta ja tehtävään sitoutumisesta kertoo se, että varsinaisia muita valmentajia joukkueella ei ole (joukkueenjohtaja on tuurannut, jos Iina ollut joskus estynyt). Edustusjoukkue on Naisten Vitosessa jo kaksi vuotta hallinnut Keski-Suomen sarjaa: 2023 kevät puoli tappiotta ja syyspuolellakin sarjan voitto, vain yhdellä tappiolla. Sama vuonna 2022, eli jatkuvuutta hyvästä valmennuksesta löytyy. Lisäksi joukkue pelaa menestyksekkäästi kaikista seuran joukkueista korkeimmalla valtakunnallisella tasolla Futsalissa, 3.korkeimmalla sarjatasolla.

Vuoden nuoret urheilijat:

Oskari Lepoaho

Perusteet:

Oskari on motivoitunut ja rauhallinen persoona, urheilijana hän on ikäluokkansa kärkeä Muuramessa. Oskari osoittaa jatkuvasti omalla tavallaan toimia hyvää esimerkkiä muille ohjeiden kuuntelussa ja harjoitusten suorittamisessa. Hän tekee jokaisen suorituksen täysillä ja on näin luonut itsestään esimerkillisen kuvan ulkopuolisille. Ahkeraa harjoittelua jatkamalla Oskari tulee olemaan ikäluokkansa huippuja. Tästä jo nyt esimerkkinä se, että hän on päässyt pelaamaan jalkapallon puolella pohjoisen liigaan pelejä ikäluokkansa huippuja vastaan. Lisäksi hän on päässyt Salibandyn maajoukkuetien alueleirille.

Urho Kuvaja

Perusteet:

Urholla on pyyteetön tapa toimia pelaajana ja esimerkkinä muille. Harjoituksissa hän keskittyy jokaiseen suoritukseen ja tekee aina parhaansa. Urho tulee olemaan muutaman vuoden sisään Muuramen Yrityksen ylpeyden aiheena menestyessään ja pyrkimyksessään oman ikäluokkansa huipulle. Salibandyn puolella Urho on valittu Eerikkilään maajoukkueleirille.

Albert Saxberg

Perusteet:

Albert on poikkeuksellisen monilahjakas nuori urheilija, jolla on tunnollinen tapa harjoittelija. Albert on osallistunut aktiivisesti joukkueen harjoituksiin, lisäksi hän harjoittelee aktiivisesti myös omatoimisesti. Albert on ikäluokkansa taitavimpia. Albert on luonteeltaan rauhallinen, eikä tee itsestään roolia. Pelatessa hän on johtaja, joka johtaa esimerkillään muita. Albert on hyvin muut huomioon ottava, ihanteellinen joukkuetoveri. Albert on valittu Eerikkilään maajoukkueleirille.

Patrick Kylmälahti

Perusteet:

Patrickilla on pyyteetön tapa toimia pelaajana ja esimerkkinä muille. Omalla omistautumisellaan hän toimii joukkueessaan esimerkkinä muille mm. osallistumalla aktiivisesti jokaiseen tehtävään harjoitukseen. Patrick on taitava pelaaja, jolla on poikkeuksellisen vahva sisäinen motivaatio harjoitteluun. Hän keskittyykin suorituksiinsa aina täysillä. Patrick on ikäluokkansa taitavin pelaaja, jolla on halu menestyä. Lisäksi hän on päässyt Salibandyn maajoukkuetien alueleirille.

Urheilijastipendit:

 • Suomen voimalajiliitto. Maastanoston SM-kisat, Jämsä 20.8.2023.
  • Annastiina Rajaniemi (N-75 kg), sijoitus 2
  • Harri Hagfors (M-100 kg), sijoitus 3
 • Suomen voimanostoliitto. Varustevoimanoston SM-kisat, Hämeenlinna 11.-12.2.2023.
  • Nina Mäkinen (naiset, avoin, 69 kg), sijoitus 1
 • Deadlift world championships 2023, Hämeenlinna 28.10.2023.
  • Annastiina Rajaniemi (N -75 kg), sijoitus 2
  • Harri Hagfors (M -100 kg), sijoitus 2


Urheilijastipendillä voidaan palkita Muuramen kunnan stipendisääntöjen ehdot täyttävä urheilija. (Lisätietoa: https://www.muurame.fi/palvelut/liikunta-avustukse...)

Muuramen kunnan virallinen päätös palkittavista luettavissa täältä: https://muurame.tweb.fi/ktwebscr/fileshow?doctype=...


Muuramen Yritys ry

y-tunnus: 0208437-5

Virastotie 2, 40950 Muurame