Muuramen Yritys hakee toiminnanjohtajaa
SeuraJulkaistu: 12.05.2023 08.37

Muuramen Yritys hakee toiminnanjohtajaa

Muuramen voimistelu- ja urheiluseura Yritys ry (jäljempänä MuurY) on yli 900 jäsenen yhdistys, jonka pääasiallinen tehtävä on mahdollistaa liikunnallinen harrastus mahdollisimman monille muuramelaisille sekä lähialueiden asukkaille.

MuurY on monilajiseura, jossa jalkapallon ja salibandyn lisäksi on toimintaa myös yleisurheilussa, painissa, ammunnassa sekä kuntoliikunnassa. Seura liikuttaa suurta osaa alueen lapsista ja nuorista - aikuisia ja ikääntyviä unohtamatta.

Tavoitteemme on edelleen kasvattaa harrastajamääriä sekä kehittää toimintaa entistä laadukkaammaksi. Toiminnan laajentumisen ja kasvun tekijäksi MuurY etsii toiminnanjohtajaa, joka työskentelee aktiivisella otteella eri sidosryhmien kanssa pitäen työtehtävänsä moninaiset langat napakasti käsissään.

Toiminnanjohtaja

Nyt etsimme joukkoomme toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassaolevaan ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Rooli on hyvin monipuolinen ja työnkuva mukavan vaihteleva. Tarjolla on upea mahdollisuus päästä rakentamaan seuran strategiaa ja suunnittelemaan toimintaa yhdessä hallituksen kanssa!

Työ koostuu seuran johtamisesta, esihenkilötyöstä, henkilöstöhallinnon tehtävistä (kuten työsopimusten laatimisesta ja tilitoimistoyhteistyöstä), uusien rahoituskanavien kartoittamisesta ja avustussopimusten tekemisestä, joukkueiden, iltapäivätoiminnan (Suomen malli) ja vapaaehtoistyöntekijöiden johtamisesta ja tukemisesta. Tämän lisäksi seuraat talouden lukuja sekä laadit kassavirtaennusteet ja budjetin yhteistyössä taloudenhoitajan kanssa. Viestit myös sujuvasti sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Lisäksi toiminnanjohtaja vastaa seuran harraste- ja leiritoiminnan kehittämisestä ja organisoinnista yhdessä seurakoordinaattorin kanssa. Työssä voi olla myös ohjaajana/valmentajana toimimista seuran joukkueissa sopimuksen mukaan.

Toiminnanjohtajalta edellytämme:
● organisointikykyä ja kokemusta esihenkilönä toimimisesta
● valmiutta vastuulliseen talousjohtamiseen ja seuran tulovirtojen laajentamiseen
● hyviä vuorovaikutus-, viestintä- ja yhteistyötaitoja
● oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta

Toiminnanjohtajan osaamisena ja kokemuksena arvostamme:
● ymmärrystä urheiluseuratoiminnasta ja toimintaympäristöstä, erityisesti jalkapallon ja salibandyn parista
● kokemusta viestintä-, markkinointi- ja myyntitehtävistä
● näyttöjä menestyksellisestä henkilöstöjohtamisesta

Tarjoamme:
● kiinnostavan, monipuolisen ja vastuullisen tehtävän
● mahdollisuuden kehittää merkittävää keskisuomalaista seuraa
● merkityksellisen työn lasten ja nuorten harrastuksen parissa
● kilpailukykyisen palkan

Jos olet järjestelmällinen, aikaansaava sekä idearikas henkilö, omaat hyvät henkilöstöjohtamisen ja vahvat kommunikoinnin taidot, tunnet seurakentän ja osaat johtaa seuran taloudenhoitoa ja haluat kehittää sekä toimia aktiivisesti, paikka on juuri sinulle!

Palkkaus: esitä hakemuksessasi palkkatoive.
Työ alkaa: 1.8.2023 tai sopimuksen mukaan.
Työaika: kokoaikatyö, viikkotuntimäärä 37,5h, sisältää viikonloppu- ja iltatyötä.
Hakuaika: päättyy ke 31.5.2023 klo 23.59. Vain määräaikaan mennessä saapuneet hakemukset huomioidaan.

Hakemukset: vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo ja palkkatoive pyydetään lähettämään määräaikaan mennessä osoitteeseen: paulgreenlees@me.com
Tiedustelut: Paul Greenlees p. 050 307 3008

Muuramen Yritys ry

y-tunnus: 0208437-5

Virastotie 2, 40950 Muurame