Muuramen Yrityksessä nyt Seurakoordinaattori ja Valmennuspäällikkö
SeuraJulkaistu: 09.09.2022 00.00

Muuramen Yrityksessä nyt Seurakoordinaattori ja Valmennuspäällikkö

Seurassamme on aloittanut 5.9.2022 Valmennuspäällikkö FM Matti Lintunen ja syksyllä 8.11.2021 Liikunnanohjaaja Amk Miikka Vitikainen.

Miikkan vastuualueelle kuuluu kouluilla tapahtuvat Suomen Mallin "Mun juttu Muuramessa" höntsäkerhot joissa keskitytään pallopeleihin, pihapeleihin ja tänä syksynä uutena asiana parkouriin tutustumiseen. Lisäksi Miikka hoitaa Nappula- ja Perhetoimintoja, niin futis, yleisurheilu kuin säbäpuolella.

Matin tehtäviin kuuluu ennen kaikkea jalkapallo ja salibandyjoukkueiden arjen toiminnan tukeminen, valmentajien osaamisen ja seuran valmennuslinjan kehittäminen sekä seurayhteistyön koordinointi.

Miikkalla on taustalla jalkapalloa n.10 vuotiaaksi asti, jonka jälkeen salibandya vapaapalokunnan mukana. Miikka opiskeli Muuramen Lukiossa ja kirjoitti Ylioppilaaksi keväällä 2010. Sen jälkeen kutsui Lapin Amk Rovaniemellä missä opiskeli Liikunnanohjaajaksi valmistuen 2014. Opiskelujen aikana Miikka ohjasi Parkour-Akatemiassa viikottaisia ryhmiä. Opiskelujen jälkeen Miikka suoritti varusmiespalveluksen ja työllistyi oman alan tehtäviin. Keväällä 2017 Miikka aloitti työt Jyväskylän Superparkissa vastaten ryhmien ohjaamisesta. Miikkalla on vahva tausta niin lasten, kuin aikuisten ohjaamisesta.

Matin taustaa:

Koulutukseltani olen FM ja YO-merkonomi (ulkomaankauppa), jalkapallokoulutukseltani A-valmentaja ja valmennuskausia takana yhteensä 22, ja siihen kuuluu niin poikien, tyttöjen, naisten ja miesten valmentamista, lisäksi viitenä kautena toimin myös Keski-Suomen piirijoukkueiden valmentajana (2 kautta poikia, 3 kautta tyttöjä). Työhistoriaani kuuluu mm. 10 vuotta tuntiopettajan työtä, yrityskoulutuksia, ohjelmistolokalisointia ja myyntityötä.

Peliura oli pitkähkö, 44 kautta...

Odotan innolla pääsemistä sisään tähän uuteen tehtävään, ensin tutustun nykyiseen toimintaan ja toimijoihin ja sen jälkeen ryhdytään katsomaan mahdollisia kehityskohteita ja uusia linjauksia, joitain ideoita on jo ensimmäinen viikko tuonut tullessaan. Nähdään kentillä ja saleilla, tarkoitus on vähintään puolet työajastani käyttää joukkueiden parissa!

Muuramen Yritys ry

y-tunnus: 0208437-5

Virastotie 2, 40950 Muurame