Seurakauppa (varustevastaavalle)
SeuraJulkaistu: 10.08.2021 00.00

Seurakauppa (varustevastaavalle)

Muuramen Yrityksen seura-asumerkki on ADIDAS. Seura-asutoimittajana Stadium Jyväskylä Teamsales.

Jokaiseen joukkueeseen pyritään nimeämään varustevastaava, jolle tehdään tunnukset seuran Teamsales-sivustolle. Sivuston kautta voi tilata joukkueelle asianmukaiset peliasut, harkkapaidat ja muut joukkueelle tarpeelliset välineet.

Salibandyjaoston joukkueille suositellaan säbätarvikkeisiin (mailat, mv-varusteet, suojalasit yms.) verkkokauppoja kuten Lujakunto, Salibandy24.fi yms.

Seura-asujen, peliasujen ja varusteiden tilausprosessi - ohjeet joukkueen varustevastaavalle

Tekstiilien, kuten peliasujen ja harkkapaitojen sovitukseen on kaksi eri vaihtoehtoa:

1.Sovituskappaleet saat joukkueellesi Stadiumilta, sovitus harjoitusten yhteydessä esim. tekonurmen pukuhuonetiloissa.
Yhteyshenkilö Stadiumiin: Teamsales Jyväskylä /Sara Stark sara.stark@stadium.fi +358(0) 401619586

Kysy myös saatavuuksista suoraan Stadium yhteyshenkilöltämme.

2.Jokainen pelaaja käy itse sovittamassa Stadiumissa alla mainitut tekstiilit ja ilmoittaa koot esim. yhteiseen Google Docsiin.

Jokaiselle joukkueelle tilataan:

Peliasu: pelipaita, pelishortsit, pelisukat ja harjoituspaita. Tilaus tehdään Stadium Teamsales sivustolla, jossa seuran katalogi: https://www.stadiumteamsales.fi/seurat/1724012Huom! Joillain joukkueen jäsenillä voi olla entuudestaan tilattavia varusteita esim. edelliseltä kaudelta, sisarukselta yms. Pyrkikää kuitenkin käyttämään mahd. yhteneväisiä varusteita, jotta joukkue olisi mahd. yhtenäisen näköinen.

Oli sovituksessa vaihtoehto 1 tai 2

Joukkueen varustevastaava tekee joukkueensa tilauksista nettitilauksen Stadiumin Teamsales-nettisivustolla ja lähettää sen eteenpäin. Puuttuuko sinulta tunnukset? Ole yhteydessä Seurakoordinaattoriin!
Stadium lähettää tilausvahvistuksen joukkueen varustevastaavalle ja ilmoittaa mikäli jotain tuotteita ei ole saatavilla.
Joukkueen varustevastaava lähettää yhteenvetolistan (esim kokoamansa excelin) tilauksesta sähköpostitse Painotalo Barasmainokselle info@barasmainos.fi - ilmoita myös kenelle lasku painatuksista lähetetään.
Stadiumista tilatut tuotteet toimitetaan haluttuun osoitteeseen/pakettipisteeseen. Mikäli valitset toimitusosoitteeksi Stadiumin myymälän - lähetä viestiä Barasmainokselle, että noutavat paketin Stadiumilta.
Stadium lähettää laskun tuotteista seuralle. Seura (valmennuspäällikkö ja/tai seurakoordinaattori) välittää laskun tilauksen tehneen joukkueen varustevastaavalle ja rahastonhoitajalle.
Varustevastaavan tehtävä on tarkistaa lasku ja hyväksyttää se rahastonhoitajalle maksuun. Lasku tulee maksaa viimeistään eräpäivänä annetuin ohjein.
Painotalo Barasmainos ilmoittaa varustevastaavalle kun tilaus on noudettavissa. Joukkuen varustevastaava noutaa tilauksen Barasmainokselta.
Joukkueen varustevastaava jakaa varusteet tilaajille.
Paino laskuttaa joukkuetta painatuksista. Lasku tulee joukkueen rahastonhoitajan sähköpostiin. Varustevastaava ja rahastonhoitaja tarkistavat laskun oikeellisuuden ja maksavat laskun eräpäivään mennessä.

Salibandyn ja Jalkapallon pelaajilla tulee olla seuraava varustus:

Punamusta pystyraitainen pelipaita Junior koot:

https://www.stadiumteamsales.fi/seurat/muury-seuratuotteet.1724012/291732112/adidas.mt-19-jsy-jr.muury

Punamusta pystyraitainen pelipaita Aikuisten koot:

https://www.stadiumteamsales.fi/seurat/muury-seuratuotteet.1724012/290444111/adidas.mt-19-jsy-m.muury

Huom! Punamusta pystyraita pelipaita on Custom-tuote, joten sitä on tilattava väh. 5kpl per koko ( huom. Ei 5 kpl pelaaja vaan per koko )

Punamustan raitapaidan toimitusaika 64 arkipäivää + toimitus. Mikäli tilaat Custom paitoja, et voi sisällyttää tilakseen muita tuotteita. Muut tuotteet on tilattava erilliselle tilaukselle esim. shortsit, sukat, verkkatakit yms…

Punamustien paitojen pitkästä toimitusajasta johtuen kannattaa harkita tilaavansa Adidas Ent22 Jsy Tee:

Junior koot: https://www.stadiumteamsales.fi/seurat/muury-seuratuotteet.1724012/358910101/adidas.ent22-jsy-tee-jr.red

Aikuisten koot: https://www.stadiumteamsales.fi/seurat/muury-seuratuotteet.1724012/358914101/adidas.ent22-jsy-tee.red

Mikäli pelipaita ei ennätä kauden alkuun – voitte pelata väliaikaisesti pelit esim. Treenipaidoilla -> treenipaidat, yksiväriset pelipaidat yms. Saapuvat nopeammalla toimitusajalla.

Adidaksen mustat pelishortsit : https://www.stadiumteamsales.fi/seurat/muury-seuratuotteet.1724012/319236107/adidas.squad-21-short-jr.black-white

Adidaksen pelisukat: https://www.stadiumteamsales.fi/seurat/1724012

Clique Active Tee ( harkkapaita ) :

Junnu koot: https://www.stadiumteamsales.fi/seurat/muury-seuratuotteet.1724012/292680102/clique.active-tee-jr.red

Aikuisten koot: https://www.stadiumteamsales.fi/seurat/muury-seuratuotteet.1724012/292683103/clique.active-tee-men.red

Vieraspaita keltainen pelipaita Entrada 22 Jsy Tee

Junnu koot: https://www.stadiumteamsales.fi/seurat/muury-seuratuotteet.1724012/358910111/adidas.ent22-jsy-tee-jr.yellow-black

Aikuisten koot: https://www.stadiumteamsales.fi/seurat/muury-seuratuotteet.1724012/358914110/adidas.ent22-jsy-tee.yellow-black

HUOM! Mikäli Entrada pelipaidasta on muutamia kokoja loppu -> tilaa Tiro23 malli, melko samanlainen malli kuin Entrada:

Junnu koot: https://www.stadiumteamsales.fi/vaatteet/lapset/paidat/lyhythihaiset-paidat/377158106/adidas.tiro23-jsy-jr.yellow-black

Aikuisten paidat: https://www.stadiumteamsales.fi/vaatteet/aikuiset/paidat/lyhythihaiset-paidat/377110103/adidas.tiro23-jsy.yellow-black

Kaikkiin tekstiileiden yläosiin (esim. pelipaita, treenipaita, verkkapaita, sadetakki jne.) on painettava Muuramen Yrityksen logo (noin sydämen korkeudelle/kohdalle), jonka painatuskustannuksesta vastaa joukkue. Painatuksen hinta on n. 2,5€/logo <- varmista painotalolta hinnat.

Tekstiileiden yläosiin on painettava myös Stadiumin logo, jonka painatuskustannuksista vastaa Stadium. Joissain tilattavissa tuotteissa on Stadiumin logo valmiina.

Peliasujen shortseihin on painettava pienellä pelinumero housun punttiin.

Peli- sekä treenipaitaan on painettava lajin pelisääntöjen mukainen numero selkään.
Numeroiden jako kannattaa tehdä ns. arpomalla, eli nimet arvotaan satunnaiseen järjestykseen ja listan ylin saa toivoa ekana, sitten toinen jne. Numerot väliltä 2-99
Toinen vaihtoehto on jakaa numerot niin, että joukkueen vanhin päättää ensin jne.

Mikäli joukkue uusii aiemmat pelipaidat, vanhan numeron saa pitää.

Tilaus kannattaa tehdä esim. Google docsiin/sheetsiin, johon jokainen voi itse käydä laittamassa tiedot peliasuista - varsinkin jos jokainen käy itse sovittamassa liikkeessä tekstiileitä.

Numeroiden painokoot on tiedossa Barasmainoksella. Nämä yleensä tiedossa jo painotalolla. Pienen numeron hinta on n. 1,5€/kpl ja isomman 2,5€/kpl <- varmista painotalolta hinnat.

Myös nimet voidaan painaa pelipaitaan. On koutsien ja muiden toimihenkilöiden harkinnassa, etu- vai sukunimi? Sukunimi ”kestää” nuoremmillekkin sisaruksille.

Tilaa 3-5 peliasusettiä (pelipaita, treenipaita, shortsit, sukat) mahd. myöhemmin joukkueeseen liittyville pelaajille. Ota ”yleisintä” kokoa eli sitä mitä menee eniten. Numeroi niillä numeroilla mitkä vapaana sillä hetkellä.

Tilaa väh. kaksi maalivahdin paitaa joukkueelle ja numeroi molemmat numerolla 1.

Muita tilattavia asioita?

Maalivahdin hanskat väh. kaksi paria, tötsiä, palloja, liivejä yms. Kannattaa kysyä myös käytettyjä/pieniksi jääneitä liivejä lajijaoston whatsapp-ryhmästä!