SeuraJulkaistu: 10.08.2021 00.00

Pelipaikka (pelipassit ja seurasiirrot) ja TASO

PELIPAIKKA

Pelipaikan osoite: https://fin.ma.services

Pelipaikan kautta hallinnoidaan seuran pelipassipelaajia ja seuran valmentajia jalkapallossa:

- Hankitaan/uusitaan pelipassi sekä mahdollinen pelipassin mukana tuleva vakuutus HUOM! Tämä tulee tehdä jokaisena kalenterivuonna - pelipassit ovat voimassa ostohetkestä kuluvan vuoden loppuun asti
- Tehdään seurasiirto (vain tapaukset, joissa pelaaja siirtyy Muuramen Yritykseen)
- Tehdään rekisteröinti joukkueen taustahenkilöksi (valmentaja tai joukkueenjohtaja) HUOM! Tämä tulee tehdä jokaisena kalenterivuonna, jotta valmentaja voidaan lisätä TASOon.

HUOM! Yksikään seuran pelaaja ei saa pelata sarjatoiminnassa ilman kilpaurheilua kattavaa vakuutusta tai voimassa olevaa pelipassia. Vakuutus voi olla siis pelipassin mukana hankittava tai muuta kautta hankittu kilpaurheilun kattava, voimassa oleva vakuutus!

Seuran vastuulla on uusia/asettaa voimaan pelipassit ja niiden mukana tulevat vakuutukset sekä laittaa vireille seurasiirto (vain tapaukset, joissa pelaaja siirtyy Muuramen Yritykseen).

Joukkueiden vastuulla on ilmoittaa seuralle nimilista pelaajista, joista pelipassit tehdään sekä hankitaanko pelaajalle pelipassin mukana tuleva vakuutus vai onko harrastajalla oma kilpaurheilun kattava vakuutus. Tämä ilmoitus tulee tehdä viipymättä kun passien/vakuutuksien hankinta on ajankohtaista!

Pelipaikka on kansainvälisen jalkapalloliitto FIFAn alainen toiminnanohjausjärjestelmä. Seurasta pääkäyttäjäoikeudet ovat valmennuspäälliköllä, seurakoordinaattorilla sekä jalkapallojaoston puheenjohtajalla. Edellämainituilla henkilöillä on oikeus tehdä edellä mainittuja toimenpiteitä.

Luethan tarkkaan ohjeistuksen Pelipaikan käytöstä, pelipassien hankinnasta sekä valmentajarekisteröitymisestä tästä dokumentista.

TASO

Tason osoite on: https://taso.palloliitto.fi/taso/login.php

TASOn kautta hallinnoidaan:
- jalkapallo-otteluiden ja -turnauksien tapahtumia (pöytäkirja ja tuloksien ilmoittaminen)
- joukkueen pelaajatietoja (pelaajanumerot yms.)
- tehdään yli-ikäisyysanomuksia
- tehdään kaksoisedustuslupa-anomuksia
- tehdään sarjailmoittautumiset
- ilmoittaudutaan taitokisoihin
- ilmoittaudutaan erillisiin kutsuturnauksiin (esim. Comets Cup)

Seuran vastuulla on tehdä ilmoittautumiset pelattaviin sarjoihin (HUOM! esim. Comets Cupin, taitokisojen tai vastaavan kaltaisiin tapahtumiin ilmoittautuminen tapahtuu joukkueen vastuuhenkilöiden toimesta)

Joukkueiden vastuulla on tehdä muut yllä olevat tehtävät - HUOM! mikäli seurastanne ketään ei ole laitettu joukkueen vastuuhenkilöksi TASOon, olkaa yhteydessä välittömästi seuran valmennuspäällikköön tai seurakoordinaattoriin!

Luethan tarkkaan ohjeistuksen TASO käytöstä tästä dokumentista.

Muuramen Voimistelu- ja urheiluseura Yritys ry

y-tunnus: 0208437-5

Virastotie 2, 40950 Muurame