Muuramen Yritys ry

Muuramen Yritys on vuonna 1908 perustettu muuramelainen monilajiurheiluseura. Seuran lajeihin kuuluvat jalkapallo, salibandy, yleisurheilu, paini, voimanosto ja ammunta. Seurassa on lähes 1000 jäsentä. Seuralla on tarjontaa lähes kaiken ikäisille, aina 2-vuotiaista aikuisiin. Lisäksi seura järjestää soveltavan liikunnan toimintaa. Monilajiseurana vaalimme mahdollisuutta harrastaa useaa lajia ja näin ollen pyrimme siihen, että emme sijoita samojen ikäluokkien harrastuksia päällekkäin ja näin ollen turvata kaikille seuran jäsenille mahdollisimman monipuoliset harrastusmahdollisuudet.

Seura pyrkii pitämään toimintaansa osallistumisen kynnyksen mahdollisimman matalana, jotta jokaisella olisi mahdollisuus harrastaa mielestään liikuntaa omien edellytystensä, tavoitteidensa ja toiveidensa mukaisesti. Jokainen saakin osallistua toimintaan oman mielenkiintonsa mukaisesti.

Halutessasi mukaan seuran toimintaan, otathan yhteyttä seuran työntekijöihin tai suoraan sopivan joukkueen joukkueenjohtajaan. Yhteystiedot löydät täältä: https://www.muuramenyritys.net/joukkueyhteydet

Maksut
  • Jäsenmaksu 30 € (2024)
  • Lajimaksu 60/110 €/harrastaja/laji (jalkapallo ja salibandy: 110 €, muut 60 €)
  • Joukkue/ryhmämaksu

Jäsenmaksu laskutetaan kerran vuodessa (tammikuussa) ja jäsenyys on voimassa kalenterivuoden loppuun asti.

Lajimaksu on henkilökohtainen ja lajikohtainen maksu. Lajimaksu laskutetaan joukkueen kausimaksun yhteydessä toimintakauden alkaessa. Lajimaksu maksetaan kerran toimintavuoden aikana.

Lisäksi joukkueilla/ryhmillä on omasta toiminnastaan muodostuva kausimaksu, joka riippuu joukkueen/ryhmän toiminnasta mm. kilpailuista, matkoista jne. Jokainen joukkue määrittelee itse kyseisen summan ennen kauden alkua.

Näin ollen harrastamisen hinta seurassa vaihtelee noin 0-300 €/vuosi.

JALKAPALLOJAOSTO
Jalkapallo on seuramme suurin laji.

Nuorimmat jalkapallon pelaajamme ovat 3-5-vuotiaita Perhefutis pelaajia, jotka osallistuvat harjoituksiin yhdessä vanhemman kanssa. 6-7-vuotiaille on puolestaan Nappulaliiga, jossa toimitaan jo itsenäisesti. Jalkapallon joukkuetoiminta alkaa 6-vuotiaista ylöspäin. Kaikki jalkapallotoimintamme on tarkoitettu niin tytöille kuin pojille.

Joukkueita seuralla on useita, joista lisätietoja jalkapallo-välilehdeltä. Halutessasi liittyä mukaan joukkueeseen, niin olethan yhteydessä joukkueen joukkueenjohtajaan (yhteystiedot).

Harrastejalkapalloa seurassa on tarjolla naisille ja miehille. Harrastejalkapallossa ei pelata virallisia otteluita vaan harrastetaan n. 1-2 krt viikossa.

Lisätietoja jalkapallojaoston toiminnasta antaa jaoston puheenjohtaja Paul Greenlees, paul.greenlees@jyu.fi

Nappulaliigasta ja Perhefutiksesta lisätietoja antaa juniorivastaava Miikka Vitikainen, miikka.vitikainen@muuramenyritys.fi, 041 313 3202

SALIBANDYJAOSTO
Salibandy on seuramme toiseksi suosituin laji.

Nuorimmat salibandyn pelaajamme ovat 3-5-vuotiaita Perhesählyn pelaajia, jotka osallistuvat harjoituksiin yhdessä vanhemman kanssa. 6-7-vuotiaille on puolestaan Nappulasäbä, jossa toimitaan jo itsenäisesti. Salibandyn joukkuetoiminta alkaa 7-vuotiaista ylöspäin. Kaikki salibandytoimintamme on tarkoitettu niin tytöille kuin pojille.

Joukkueita seuralla on useita, joista lisätietoja löytyy salibandy-välilehdeltä. Halutessasi liittyä mukaan joukkueeseen, niin olethan yhteydessä joukkueen joukkueenjohtajaan (yhteystiedot).

Halutessasi ilmoittautua Nappula- tai Perhesäbään, olethan yhteydessä seuramme juniorivastaavaan, yhteystiedot hieman alempana.

Seura järjestää harrastesalibandytoimintaa Kinkomaan koululla.
Lisätietoja harrastesalibandystä antaa Ari Honkanen, ari.honkanen@suomi24.fi

Lisätietoja salibandyjaoston toiminnasta antaa jaoston puheenjohtaja Satu Pulkki-Pennanen, satu.pulkki@gmail.com

Nappulasäbästä ja Perhesählystä lisätietoja saa juniorivastaava Miikka Vitikaiselta, miikka.vitikainen@muuramenyritys.fi, p. 041 313 3202

YLEISURHEILUJAOSTO
Yleisurheilua seurassa harrastetaan lasten urheilukoulun, perheyleisurheilun, soveltavan yleisurheilun ja maanantaikisojen puitteissa. Toiminta painottuu lähinnä kesäkauteen, kun ulkona harjoitteleminen on mahdollista.

Urheilukoulusta vastaa Jyväskylän Kenttäurheilijat, josta voi lukea lisää tästä.

Maanantaikisoja järjestetään joka maanantai kesä-elokuun ajan. Osallistumismaksu 2 €/kerta. Lajeina maanantaikisoissa on perinteiset juoksu-, hyppy- ja heittolajit mm. 60m juoksu, korkeus, pituus, pallonheitto jne. Nuorimmat osallistuvat ovat 2-vuotiaita. Yläikärajaa ei ole.

Lisätietoja yleisurheilusta antaa Martti Muhonen, martti.muhonen@gmail.com
Perheyleisurheilusta ja soveltavasta yleisurheilusta voi tiedustella lisää juniorivastaava Miikka Vitikaiselta, miikka.vitikainen@muuramenyritys.fi, p. 041 313 3202

PAINIJAOSTO
Seura järjestää painitoimintaa 2-vuotiaista ylöspäin. Alle viisivuotiaille sopii seuramme nallepaini. Yli 5-vuotiaat taas voivat ilmoittautua normaaliin painiryhmään. Nallepaini on yhdessä vanhemman kanssa toteutettavaa toimintaa, jossa harjoitellaan perusliikuntataitoja paininomaisesti. Lisätietoja painista antaa Ari Hakanen 040 762 7663 ja Nallepainista Krista Paju 044 020 1209.

KUNTOJAOSTO
Kuntojaosto järjestää tapahtumia mm. Hippo-hiihdot kevät-talvella, polkujuoksu keväällä ja Hippo-yleisurheilutapahtuma syksyllä.

Seura pitää Muuramen kunnan kanssa yhteistyössä kuntolaatikoita eri puolilla Muuramea. Kuntolaatikoihin jokainen liikkuja voi käydä laittamassa nimensä ja lenkkeilemänsä matkan. Kirjaamalla tiedot pidetään yllä tietoa alueen liikunta-aktiivisuudesta, samalla osallistut vuosittaiseen arvotaan, jossa on jaossa mm. lahjakortteja ja tavarapalkintoja. Jokaisella lenkkikerralla voit jättää puumerkkisi kuntolaatikon vihkoon. Lisätietoja kuntolaatikoista löydät kuntojaoston välilehdeltä.

VOIMANOSTO
Voimanostajalle ovat pieni, mutta kilpailuissa menestynyt porukka, joka harjoittelee aktiivisesti ja tavoitteellisesti. Jos olet kiinnostunut voimanostosta, olethan yhteydessä Harri Hagforsiin, harri.hagfors@kolumbus.fiMuuramen Yritys ry

y-tunnus: 0208437-5

Virastotie 2, 40950 Muurame