Seuran uusi työntekijä!
SeuraJulkaistu: 17.04.2024 12.08

Seuran uusi työntekijä!

Seurassamme on aloittanut uusi osa-aikainen työntekijä Venla Lajunen. Alkuun Venlan työnkuvaan kuuluvat Läpimurtosäätiöltä saadun apurahan mukaisen erityisliikuntatoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen sekä yleisurheilutoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen. Syksyllä Venlan työnkuvaa on tarkoitus laajentaa, koskemaan myös muita seuran toimintoja. Alla Venlan itsensä kirjoittama esittely itsestään:

"Olen Venla Lajunen, Muuramen Yrityksen harrasteohjaaja. Olen juuri valmistunut 22-vuotias liikunnanohjaaja (AMK). Erikoistuin opinnoissani liikuntapalveluihin ja -tapahtumiin sekä kansainvälisesti soveltavaan liikuntaan. Vapaa-ajalla tykkään liikkua monipuolisesti, olla kavereiden kanssa sekä kuunnella musiikkia.

Aikaisempaa työkokemusta minulta löytyy erilaisista liikunnanohjauksista sekä tapahtumien järjestämisestä. Tärkeintä minulle uudessa työssäni on päästä välittämään liikunnasta saatavaa iloa ja onnistumisia muille. On myös tärkeää, että jokaiselle löydetään sopiva ja mieluisa liikkumistapa, jotta jokainen pääsisi nauttimaan liikkumisesta.

Odotan innolla, mitä kaikkea uusi työ tuo mukanaan. Nähdään ohjauksissa!"

Muuramen Yritys ry

y-tunnus: 0208437-5

Virastotie 2, 40950 Muurame