Muuramen Yritys perustaa uuden Salibandyjoukkueen!
SeuraJulkaistu: 16.08.2022 00.00

Muuramen Yritys perustaa uuden Salibandyjoukkueen!

Muuramen Yritys avaa ilmoittautumisen kahteen uuteen salibandyjoukkueeseen, -13 ja -14 syntyneet tytöt ja pojat. Joukkueiden suunnitellut harjoitusvuorot ovat maanantaisin klo17.00 Kulttuurikeskuksella, sekä perjantaisin klo17.00 Niittyahon koululla sekä Rajalan Päiväkodilla. Pääsääntöisesti tavoitteena on saada kaksi uutta ikäkausiryhmää, niiden toteutuminen on riippuvainen ilmoittautuneiden pelaajien sekä vapaaehtoisten toimijoiden lukumäärästä. Uudet ikäkausijoukkueet ovat sekajoukkueita, sillä seura haluaa saada myös tyttöpelaajia salibandyyn. Yksi hieno tavoite on myös saada ensimmäinen juniorien tyttöjoukkue! Joukkue tarvitsee taustalle riittävän määrän toimihenkilöitä, mitä enemmän on vanhempia mukana joukkueen toiminnassa, sitä helpommin toiminta onnistuu.

Kun joukkueelle on saatu riittävästi ilmoittautuneita, voidaan pitää perustamiskokous. Perustamiskokoukselle aikataulu määräytyy ilmoittautumisten tilanteen mukaan, siis syyskuun tai lokakuun aikana. Perustamiskokoukseen kutsutaan kaikki ilmoittautuneiden vanhemmat! Perustamiskokouksessa määritellään vanhempien rooleja toimihenkilöinä ja sovitaan yhteisistä pelisäännöistä.

Seuramme kouluttaa valmentajansa ja perehdyttää toimihenkilöiden rooleihin. Valmentajakoulutukset järjestää Suomen Salibandyliitto. Koulutukset ovat valmentajille ilmaisia ja järjestetään joko arki-iltaisin tai mahdollisesti myös viikonloppuisin. Edeltävää kokemusta ei tarvitse valmentamisesta, eikä toimihenkilönä toimisesta, innokas asenne on tärkein! Seurassamme ei myöskään jää yksin, sillä seurassamme on toimijoita, jotka ovat tehneet samankaltaisia tehtäviä jo useamman vuoden. Tietoa jaetaan ja uudet toimihenkilöt saavat kyllä apua.

Toivottavasti innokkaita pelaajia ja toimihenkilöitä riittää!

TÄSTÄ ILMOITTAUTUMAAN!