MuurY 07-09 Syntyneiden tyttöjen jalkapallo joukkue suuntaa Tampereelle T15 SM-lopputurnaukseen.!
SeuraJulkaistu: 24.03.2022 00.00

MuurY 07-09 Syntyneiden tyttöjen jalkapallo joukkue suuntaa Tampereelle T15 SM-lopputurnaukseen.!

Kuulumisia T07-09 Joukkueenjohtajalta Heidi Lahtiselta kuluneelta kaudelta:

"Pelasimme 9 ottelun runkosarjan Itä futsal T15 -sarjassa BC-lohkossa, johon kuului meidän lisäksemme Mikkelin, Ruokolahden ja Varkauden joukkueet. Aloitusturnaus pelattiin loppusyksystä Muuramessa. Tuloksena oli koko kauden ainut häviö, sekä toisesta pelistä voitto. Vaikka sarja oli kova ja taitoa löytyi joka joukkueesta, puristettiin kaikista lopuista peleistä voitto, yhtä tasuria lukuunottamatta. Korona ei onneksi juurikaan päässyt häiritsemään joukkuetta, ja kaikkiin peleihin saatiin mukavasti porukkaa. Ehkä hieman kaikkien yllätykseksi MuurYn piskuinen porukka voitti lohkonsa selvästi kahdella pisteellä ja myös maalierolla. Kaikki pelaajat pelasivat hienon kauden ja siitä kiitoksena joukkue pääsee nyt pelaamaan Tampereelle T15 SM-lopputurnaukseen.

Turnaus pidetään Tampereella 26-27.3, jossa pelataan kahden lohkon kesken ensin lauantaina alkukarsinnat ja sunnuntaina sijoitusottelut. Muuramen kanssa samassa lohkossa pelaa Helsingin HJK, FC Nokia ja Liedon pallon ja Piikkiön palloseuran yhteisjoukkue. Kovia pelejä on siis tiedossa! Siitä huolimatta MuurY varmasti pistää jokaiselle joukkueelle hanttiin täysillä, katsotaan mihin se tällä kertaa riittää! Joka tapauksessa jo SM-kisoihin pääseminen kovasta Idän kahden lohkon sarjasta on suoritus, joka varmasti jää niin tyttöjen kuin joukkueen toimihenkilöiden mieliin!

Lähdemme edustamaan Muuramea ylpeänä ja toivotammekin kaikki innokkaat fanit seuraamaan SM-kisoja streamin välityksellä tyttöjen YouTube kanavan kautta, löydätte sen nimellä "Muuramen tytot" ja tilaamalla kanavan, voi nähdä livenä pelejä (striimaus pyritään järjestämään joka peliin) alkaen lauantaina 26.3.2022 klo 13:00 HJK-Muury pelistä."

Siis mitä? -Muuramen tyttöjen joukkue pelaa Sm-lopputurnauksessa!

Milloin? Nyt viikonloppuna, 26-27.3.22

Mistä näen ottelut? - Tyttöjen Youtube kanavalta! Tilaa kanava ja katso suorat striimit!

Ensimmäinen peli 26.3.22 klo13.00 HJK-MuurY

Linkki tyttöjen Youtube kanavalle: https://www.youtube.com/channel/UCo8bNggo2c2_4hxKQ...

Linkki tulospalveluun: https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/FT15SM!splfs2122/tables

Muuramen Yritys ry

y-tunnus: 0208437-5

Virastotie 2, 40950 Muurame