Julkaistu: 09.03.2023 21.06

Täydennystä joukkueeseen!

MuurY.n 2009-syntyneiden poikien joukkue osallistuu kaudella 2023 Palloliiton itäisen alueen 2-divisioonaan. Joukkueen lohkossa ovat mukana joukkueet Palokasta, Vaajakoskelta, Saarijärveltä ja Mikkelistä. Kevätkaudella 2-divisioonassa tulee 8 ottelua. Tämän lisäksi joukkue pelaa kesäkauden aikana 1-2 isompaa turnausta sekä myös harjoituspelejä ja -turnauksia.

Joukkueessa oli kaudella 2022 20 pelaajaa, mutta nyt muutoksien myötä pelaajamäärä on vähentynyt. Uusia innokkaita ja liikunnallisia, jalkapallosta kiinnostuneita poikia etsitään joukkueen toimintaan mukaan. Joukkue harjoittelee ulkokaudella 2023 yhdessä 2-3 kertaa viikossa. Tämän lisäksi poikia kannustetaan omatoimiseen harjoitteluun tekniikan ja pienpelien suhteen. Joukkueen tavoitteena on saada yksilöille sekä joukkueelle uutta osaamista jalkapallon puolelta, mutta myös fyysiseltä, psyykkiseltä ja sosiaaliselta osa-alueelta. Menestystä haetaan jokaisesta pelistä, mutta yöunia ei tulosten takia menetetä!

Jos siis olet kiinnostunut kehittämään itseäsi jalkapallon parissa mukavassa ja innokkaassa joukkueessa, niin ota yhteyttä joukkueen toimihenkilöihin kevään aikana. Sarjakausi käynnistyy huhti-toukokuun vaihteessa.

Pekka-joukkueenjohtaja


Muuramen Yritys ry

y-tunnus: 0208437-5

Virastotie 2, 40950 Muurame