Muuramen Yritys ja JJK Juniorit ry yhteistyöhön!
SeuraJulkaistu: 12.03.2021 00.00

Muuramen Yritys ja JJK Juniorit ry yhteistyöhön!

Muuramen Yritys ja JJK Juniorit yhdistävät voimiaan tarjotakseen jalkapalloa harrastaville lapsille ja nuorille lisää laatua harrastamiseen.

Muuramen Yritys haluaa profiloitua kasvattajaseurana tarjoten turvallisen ja laadukkaan harrasteympäristön paikallisille lapsille ja nuorille, jossa on mahdollista harjoitella ja pelata omien tavoitteiden mukaisella tasolla. Tärkein asia on valmennusosaamisen jakaminen seurojen välillä, jotta kaikille pelaajille pystytään tarjoamaan jalkapallon harrastamiseen vertailukelpoinen arkiympäristö lähellä omaa kotiaan. Myös seurassa tyttöjoukkueita valmentavat toimihenkilöt ovat osa yhteistä valmennusyhteistyötä.

Seurat samalla sitoutuvat siihen että kansallista huippua tavoitteleville tarjotaan pelaajan kasvaessa mahdollisuus tavoitella unelmien saavuttamista ammattimaisesti järjestetyssä ja laadukkaassa valmennuksessa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että seurat suunnittelevat yhteistyössä toimenpiteet, joilla JJK juniorien ammattilaisorganisaatio tukee Muuramessa arkitoiminnan laadun kohottamista pelaajien omassa joukkueessa ja seurassa, sekä tarkoituksenmukaiset pelaajapolut muuramelaisille pelaajille, joilla tavoitteet ovat korkealla. Seurojen valmennuksesta vastaavat tarkastelevat suunnitelmien toteutumista vuosittain.

Keski-Suomessa jalkapallon yhteistä pelaajapolkua ovat kehittämässä JJK juniorien ja Muuramen Yrityksen lisäksi Jämsänkosken Ilves, Team-LKP (Laukaa), Keuruun Pallo ja FC Vaajakoski.

Lisätietoja yhteistyöstä ja seuran jalkapallotoiminnasta antaa:
jalkapallojaoston pj Auli Pitkänen, auli.pitkanen(a)jyu.fi sekä seuran valmennuspäällikkö Jaakko Kaistinen 044-2393903, jaakko.kaistinen(a)muuramenyritys.fi

Muuramen Yritys ry

y-tunnus: 0208437-5

Virastotie 2, 40950 Muurame