Tietoa toimihenkilöille

Seurakäsikirja

Tämän seurakäsikirjan tarkoituksena on antaa ohjeita ja seuran toiminnassa oleville ja toiminnasta kiinnostuneille. Seurakäsikirjalla pyritään ”läpivalaisemaan” seuran ja sen alaisuudessa toimivien joukkueiden ja ryhmien rakenne ja toiminta, seurakäsikirjan avulla tiedät miten Muuramen Yritys toimii ja kuinka Muuramen Yrityksessä toimitaan. Osallistumalla Muuramen Yrityksen toimintaan jäsen ja hänen kanssaan toimivat esim. vanhemmat hyväksyvät käsikirjan ohjeistukset ja toimivat parhaansa mukaan niitä kunnioittaen.

Kehittyvä urheiluseura tarvitsee sen jäseniään varten oman käsikirjan, jossa huomioidaan ja ohjeistetaan koko seuran toimintaa ja toimintamalleja. Seurakäsikirja kehittyy jatkuvasti toiminnan mukana ja siihen toivotaan toimijoilta kommentteja ja kehitysehdotuksia. Olet sitten pelaaja tai pienen lapsen huoltaja, toiminnallasi on merkitys koko seuralle! Me yhdessä olemme Muuramen Yritys!

Klikkaa tästä seurakäsikirja auki

Lajiliittojen oppaita:

Palloliiton julkaisema joukkueenjohtajan opas ->
Suora linkki (PDF) oppaaseen ->

Salibandyliiton julkaisemia oppaita ->

Päätä oikein - seurajohtajan käsikirja

SLU:n yhdessä jäsenjärjestöjensä ja seurojen kanssa kokoamasta käsikirjasta löytyy tietoa ja ohjeita mm. seuran hallinnosta, taloudenhoidosta, varainhankinnasta sekä työnantajana toimimisesta. Käsikirja löytyy nykyään kaikkien ulottuvilla osoitteesta:

http://www.slu.fi/seurapalvelut/paata_oikein-seurajohtajan_kas/


   
Lisää uutisia
Muuramen Yritys ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat