Muuramen Yritys perustaa uuden Salibandyjoukkueen!
Julkaistu: 16.08.2022 00.00

Muuramen Yritys perustaa uuden Salibandyjoukkueen!

Muuramen Yritys avaa ilmoittautumisen uuteen salibandyjoukkueeseen. Joukkueen työnimi on vielä "sekajoukkue 2013/2014-syntyneille". Mikäli innokkaita pelaajia ja toimihenkilöitä saadaan riittävästi, on joukkueesta mahdollista luoda myös omat joukkueensa molemmille ikäluokille. Yksi hieno tavoite on myös saada ensimmäinen juniorien tyttöjoukkue! Joukkue tarvitsee taustalle riittävän määrän toimihenkilöitä, mitä enemmän on vanhempia mukana joukkueen toiminnassa, sitä helpommin toiminta onnistuu.

Kun joukkueelle on saatu riittävästi ilmoittautuneita, voidaan pitää perustamiskokous. Perustamiskokoukselle aikataulu määräytyy ilmoittautumisten tilanteen mukaan, siis syyskuun tai lokakuun aikana. Perustamiskokoukseen kutsutaan kaikki ilmoittautuneiden vanhemmat! Perustamiskokouksessa määritellään vanhempien rooleja toimihenkilöinä ja sovitaan yhteisistä pelisäännöistä.

Seuramme kouluttaa valmentajansa ja perehdyttää kaikkiin toimihenkilöiden rooleihin. Valmentajakoulutukset järjestää Suomen Salibandyliitto. Koulutukset ovat valmentajille ilmaisia ja järjestetään joko arki-iltaisin tai mahdollisesti myös viikonloppuisin. Edeltävää kokemusta ei tarvitse valmentamisesta, eikä toimihenkilönä toimisesta, innokas asenne on tärkein! Seurassamme ei myöskään jää yksin, sillä seurassamme on toimijoita, jotka ovat tehneet samankaltaisia tehtäviä jo useamman vuoden. Tietoa jaetaan ja uudet toimihenkilöt saavat kyllä apua.

Toivottavasti innokkaita pelaajia ja toimihenkilöitä riittää!

TÄSTÄ ILMOITTAUTUMAAN!

Seuran uusimmat

Muuramen Yritys ry

y-tunnus: 0208437-5

Virastotie 2, 40950 Muurame